Tiny Room Records – concert

Drie artiesten van Tiny Room Records spelen in de prachtige Oude Kerk in Charlois, Rotterdam op zaterdag 18 mei 2024. Vanaf 20.00 uur zijn de deuren open, entreegeld wordt gecollecteerd. Kom langs!

Astral Swans
De Canadees Matthew Swann maakt al sinds 2015 experimentele folk onder de naam Astral Swans. Zijn laatste wapenfeit is de titelloze plaat die in 2021 is uitgebracht door Tiny Room Records. Op dit album hoor je de bijzondere mix van abstracte verhalen vol duistere komedie en licht melancholische indiepop. Een aantal tracks op deze hoopvolle, warme soulplaat zijn voorzien van de prachtige achtergrondvocalen van Julie Doiron (Eric’s Trip, Mount Eerie). Na zes jaar eindelijk weer op tour in Europa, en daar zijn we heel blij mee!

wh^rl
De 59-jarige Jurgen Veenstra (Avery Plains, Moan, Moonlizards) uit Groningen maakt eindelijk zijn debuut als soloartiest en gebruikt de naam wh^rl als uitlaatklep voor zijn sombere en sobere kant. Op zijn titelloze debuut (Tiny Room Records, 2023) levert Veenstra vijftien nummers af die – voor de ongetrainde luisteraar – vallen in het ‘singer-songwriter’ idioom, maar veel breder en dieper gaan dat dat. Elk nummer bewoont zijn eigen lo-fi-universum, hier en daar zinspelend op indierock, folk, blues, noise, americana en ambient. Live wordt hij begeleid door een band die vijf decennia aan muzikanten voortbrengt, die de juiste hoeveelheid rauwheid, gekte én ruimte aan de prachtige nummers geven.

Boeije
De band Boeije uit Charlois, Rotterdam-Zuid maakt Nederlandstalige alternatieve gitaarmuziek. De teksten, van de hand van frontman RienkoBoeije, zijn veelal autobiografisch en gaan over thema’s als geloof, twijfel, verval, en opgroeien in de Zeeuwse polder, op de grenzen van de Bible Belt. Momenteel legt Boeije de laatste hand aan het debuutalbum ‘Uit gewoonte en bijgeloof’. De plaat bevat 12 prachtige songs, uiteenlopend van indiepop tot noise en folk en verschijnt dit najaar bij Tiny Room Records.

Contact

Contact info

(010) 429 13 43
Charloisse Kerksingel 35
3082 DA Rotterdam (Charlois)

Verhuurcoördinator

Diensten

De aanvangstijd van onze diensten is iedere zondag om 10.00 uur.

Evenementen kalender