Afgelopen Evenementen

Kerkdienst

Predikant: A.P.Davelaar - opmerkingen: Stille Zaterdag

Kerkdienst

Predikant: A.P.Davelaar - opmerkingen: 1e Paasdag

Kerkdienst

Predikant: A.P.Davelaar - opmerkingen: Combo

Openingsconcert South Explorer

21 April 2023 20:00 uur – South explorer openingsconcert Een samenwerking tussen de legendarische Nederlandse freejazz zangeres Greetje Bijma en de jonge, maar zeer bedreven, geboren in Polen, Berlijnse saxofonist en componist Jerzy Maczynski met live visuals van beeldend kunstenaar Katarzina Debska. http://www.southexplorer.nl/

South explorer “Golfstroom”

South explorer “Golfstroom” Onderzoeksinstallatie met pneumatiek in interactie met (delen van) oude instrumenten. Luchtstromen, geluidsgolven, klokken, bellen, nieuwe en oude instrumenten. Continue beweging waarin dynamiek in zit. Roel en Jaap zullen als performers ingrijpen in het proces van beweging. De golfstroom wordt beïnvloed waardoor het resultaat elk moment kan veranderen. Vrije toegang.

Kerkdienst

Predikant: A.P.Davelaar - opmerkingen:

Zingen van Vaderlandse Liederen

Na drie jaar dat we het niet hebben kunnen organiseren willen wij weer traditioneel op Koningsdag 27 april 2023 vaderlandse liederen gaan zingen Natuurlijk bieden wij u na afloop weer, het traditioneel een glaasje oranjebitter aan om op Koning Willem Alexander zijn verjaardag te toosten. We beginnen met het zingen om 16.00 uur. U bent van harte welkom.

Hopeless Nostalgia door Rotterdam Chamber Music Society

Hopeless Nostalgia’ is een programma met Syrische volksmuziek en eigen composities van de befaamde oed-speler Jaber Fayad. Daarnaast horen we ook “Les ruines circulaires” van Tristan Murail voor klarinet en viool. Klik hier voor meer informatie.

Kerkdienst

Predikant: Ds. A. Haasnoot - opmerkingen:

Orgelconcert: 40 jaar Hess Orgel sinds restauratie

13 mei 2023 20:00 uur – 40 jaar Hess Orgel in de Oude Kerk In 2023 is het 40 jaar geleden dat het Hess orgel van de Oude kerk is opgeleverd na de grote restauratie. Dit jaar vinden er extra orgelconcerten plaats. Het jubileumconcert wordt verzorgd door de organist van de kerk, Matthijs Breukhoven

Contact

Contact info

(010) 429 13 43
Charloisse Kerksingel 35
3082 DA Rotterdam (Charlois)

Verhuurcoördinator

Diensten

De aanvangstijd van onze diensten is iedere zondag om 10.00 uur.

Evenementen kalender