Debut Concert Elwin en Zhuoyi

Voor Elwin Philipsen (13) en Zhuo Yi Bao (16) is 25 Juni 2021 een speciale dag. Op de nieuwe concertvleugel in de Oude Kerk op Kerksingel 35 i n Charlois vindt, mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet, een bijzonder concert plaats.

Twee jongens, die in Charlois wonen spelen dan een speciaal programma met hun meest geliefde piano-muziek.

Voor Zhuo Yi i s dat muziek van Debussy. Daar wordt hij rust van vertelt hij, en hij loopt vaak naar de piano, als hij zijn. huiswerk aan het maken i s en een pauze inlast. Zhuo Yi speelt in dit concert wel 7 t ot 8 stukken van Claude Debussy.

Elwin’s favoriete componist is Chopin, maar daar speelt hij niets van laat hij weten. Hij speelt deze keer en heel bekend stuk van Franz Liszt, nl. De Hongaarse Rhapsodie nr 2. Dat i s wel een bravourestuk, maar Elwin heeft er zin in. Hij laat deze keer ook muziek horen van Domenico Scarlatti en Maurice Ravel.

De jongens houden toevallig ook allebei van basketbal en niet alleen op de piano is Elwin snel. Hij heeft een flink aantal prijzen gewonnen met hardlopen.

De jongens zijn blij dat er zo langzaam ook weer publiek mag komen, want het afgelopen jaar hebben ze weinig kansen gehad om van zich t e laten horen. Over hun t oekomst laten de jongens niet te veel weten. Elwin zal het zoeken in NT. Iets in natuurkunde of techniek. Logisch. Hij houdt ook van het ontwerpen van achtbanen en weet er veel van. Zhuo Yi zal het zoeken in bedrijfskunde of economie.

Een beperkt aantal mensen kunnen het concert bijwonen. Kaartjes kosten 10 Euro per stuk en die kunt U reserveren op 06-18963647 of een email naar info@jouwpiano.nl

Contact

Contact info

(010) 429 13 43
Charloisse Kerksingel 35
3082 DA Rotterdam (Charlois)

Verhuurcoördinator

Dhr. B. Smeding

Telefoon
(06) 37 42 41 99

E-mail
beheerder@oudekerkcharlois.nl

Diensten

De aanvangstijd van onze erediensten is iedere zondag om 10.00 uur.

Evenementen kalender