Concert Pavarotti Memorial

UITVERKOCHT!!!

Op zaterdagmiddag 17 oktober zal om 16.00 uur in de Oude Kerk van Charlois een zeer bijzonder concert plaatsvinden. Het is 12 ½ jaar geleden dat één van de beroemdste tenoren aller tijden Luciano Pavarotti overleed op 71 jarige leeftijd. De Nederlandse tenor Marten Smeding en organist/pianist Arjan Breukhoven brengen tijdens dit concert een muzikale ode aan deze legende.

De doorbraak van Pavarotti kwam in 1961 met de hoofdrol in La Bohème. De beroemde aria uit deze opera zal zeker niet ontbreken tijdens het concert. Maar Luciano werd voor het grote publiek een echte wereldster na zijn uitvoering van Nessun Dorma tijdens het wereldkampioenschap voetbal in 1990. Deze aria van Puccini zal ook zeker niet ontbreken op het programma in de Oude Kerk.

Marten Smeding en Arjan Breukhoven werken al vele jaren met grote regelmaat samen tijdens concerten op de Nederlandse podia. Deze Nederlandse tenor heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de muziekwereld. Schijnbaar moeiteloos zingt hij de grote en wereldberoemde aria’s. Organist en pianist Arjan Breukhoven treed jaarlijks in vele landen van de wereld op. Zo gaat hij dit jaar onder andere op concerttournee naar Australië met onder andere concerten in Perth en Melbourne en een tweetal tours door de USA, maar ook in Europa zal hij meerdere concerten spelen in verschillende landen.

De Pavarotti Memorial in de Oude Kerk van Charlois zal om 16.00 uur beginnen. Toegang is gratis, collecte na afloop.

 

Contact

Contact info

(010) 429 13 43
Charloisse Kerksingel 35
3082 DA Rotterdam (Charlois)

Verhuurcoördinator

Dhr. B. Smeding

Telefoon
(06) 37 42 41 99

E-mail
beheerder@oudekerkcharlois.nl

Diensten

De aanvangstijd van onze erediensten is iedere zondag om 10.00 uur.

Evenementen kalender